fredag, december 22, 2006

Födelsedag i London

Tittade på gamla bilder, så här kommer en rapport från min födelsedag, den 5 juni 2005. Jag och mor firade mig genom att åka till London och dricka te på The Ritz.

Här står jag bredvid en piedestal med en blomma på och väntar på att få gå in och sätta mig.
Här är berget med godsaker. Sandwichar längst ner, skånns i mitten och läckerheter längst upp. Precis som de ska va. Här sitter jag och ser ut som ett fån. Närbild på läckerheterna. Observera att jag fick äta upp alla dessa då mamma var alldeles för mätt. Jag tror att hon åt typ ett ynka hallon eller nåt. Jag blev lite spyfärdig efteråt...På trappan till The Ritz. Jag ser ut som en gentleman. Efteråt var det utflykt till Kew Gardens. Titta vilket lustigt träd jag fick syn på! Väl värt ett kort. Lite födelsedagschoklad från Harrods kanske? Av märket 'Godiva'.
Och här inspekterar vi byggandet av Arsenals nya arena Emirates Stadium, i folkmun kallad 'Cashburden Grave'. Mamma tyckte att denna utflykt var kanske den roligaste hon gjort i hela sitt liv.

Sådärja, jag önskar en god jul!

måndag, december 18, 2006

Idol-Markus i Nordstan

Idag gjorde jag misstaget att spatsera genom Nordstan mitt på dagen. Och när jag kommer upp för rulltrappan vid Hemköp så ser jag idol-Markus stå på en scen och sjunga för full hals. Det var totalt omöjligt att försöka ta sig fram så jag fick liksom slinka iväg på sidan längs med skyltfönstrena på Åhléns. Det var en massa fjortisar som stod framför scen och tog bilder och dant. Han sjöng väl ganska bra kan jag tänka mig, men det var dåligt ljud tyckte jag. Sen är det där inte alls min musiksmak. Dussinproducerad light-pop och med en sångare som har allt annat än karisma. Ingen av de "artister" som slunkit ur idolfabriken har lyckats egentligen, med undantag för Darin. Han har ju åtminstone utstrålning till skillnad från Peter och Agnes och Mattias och allt vad de andra heter. Darin tjänade för övrigt 550 000 kr förra året. Han är 19 år. Det är ungefär vad jag beräknar tjäna om 10-15 år i bästa fall.

Jag, bitter? Nej nej...

Justja, sen skulle mat-Laila signera sin bok på Åhléns bokhandel. Men lyckligtvis lyckades jag fly innan folkstormningen. Jag hittade inte en enda julklapp, men jag har en grej som jag tror jag har hittat en grej till som jag ska köpa. Annars börjar jag bli rätt nöjd faktiskt.

Jag hittade en jättebra ny realityserie på MTV som gick igår. Den handlade om att de tog några avdankade pojkbandsstjärnor och satte ihop dem i en ny grupp som skulle slå världen med häpnad. Gruppen heter "Upper Street" och består av en kille från 911, Danny från New Kids on the Block, en snubbe från Another Level och negern från S Club 7. Låten de skrev var en av de sämsta jag hört, ingen hitpotential alls. Den släpptes sen i oktober och gick in på 35:e plats på singellistan i England. Efter det har ingen hört nåt från dem. Det blev tydligen ingen skiva. Hallå, de kunde ringt vilken svensk låtskrivare som helst som skriver idoldussinpopen och bett dem göra en hit. Låten som Upper Street lanserade hette "The One" och lät som typ låt 12 på nån B-artists skiva. Senast jag kollade så måste man ha en absolut bombhit om man ska kunna slå. Men de där avdankade 'stjärnorna' envisades med att skriva låten själv, och då kunde man ju räknat ut hur det skulle gå... Nåja, bra underhållning var det iallafall. Men nästa gång, ring Max Martin eller Jörgen Elofsson.

söndag, december 17, 2006

I'm a gambler

Idag var det pysseldags med Elin och Henrik. Jag gjorde en fin liten tomte som jag har placerat under min lilla minigran som står på bokhyllorna. Från början hade jag tänkt att läsa lite bakteriologi men jag sket i det för jag kände jag behövde lite ledigt.

Iallafall, i lördags så tog jag en snabb tur förbi stan för att göra några inhandlingar. Jag spenderade en timme där ungefär mellan kl 10 och 11. Jag hann nästan få panik. Att gå utanför Nordstan var inga problem, men när jag skulle till Clas Ohlson så var jag tvungen att gå inne i Nordstan från Åhléns. Sen i Clas Ohlson var det en annan grej, där var det asmycket folk. Jag fick nästan lite panik när folk fick för sig att ställa sig mitt i trappan och se sig omkring för att se vad de skulle göra. Vad sägs om att gå ner för trappstegen din idiot!?!?

Jag har spelat endel poker den här helgen. Jag spelar på nätet på Everest Poker och har dessutom startat ett litet konto på Svenska Spel. Jag har kommit på att jag är ganska bra på det där spelet, för att inte säga grym. Den här helgen har jag sammanlagt vunnit $16. På mitt konto har jag nu $26.65. Från början satte jag in $5, så det har alltså växt ungefär $21. Vi får väl se om det kan växa lite ytterligare. Det är asroligt spel, mycket roligare än att spela dataspel, och dessutom tjänar man lite pengar också. Fast jag tror jag kommer drömma och ess och spadrar i natt. Ungefär som när jag fått mitt Super Nintendo, då jag drömde om Zelda. Jag kommer ihåg när jag skulle gå och lägga mig och jag inte kunde sova för att jag så gärna ville gå upp dagen efter och spela ännu mer... det var tider det!

Nu är det bara en vecka kvar, men mycket ska hinnas med. Det blir hårdkörning ända in i slutet! Får se om jag hinner spela lite mer poker...

torsdag, december 14, 2006

Traffic jam

Idag när jag åkte hem efter en intensiv skoldag så såg jag den värsta trafikstockningen jag nånsin sett i Göteborg. För det första var spårvagnen försenad men det har sin förklaring som jag kommer komma till sen. Köerna sträckte sig ända från Backaplan över Göta Älv-bron och sedan ner vid Nordstan och in i utloppet från Götatunneln. Det var det värsta jag sett faktiskt, och då kände jag mig för en gångs skull nöjd över att sitta i en spårvagn där jag susade förbi alla bilarna. Nu när jag kom hem såg jag på nätet att traffic jamen berodde på att en lastbil krockat in i en spårvagn och fläkt upp ett stort hål i den. Så kan det gå.

Idag var nog också en av de längsta skoldagarna. Från kl 9 till 15.45 satt jag och lyssnade på antingen en gubbe eller en tant som pratade. Usch och fy säger jag. Känns jäkligt bra att det är fredag imorrn.

Så hur går det då med mitt hälsosamma leverne? Jo, jag har ätit kycklingsallad med grov pasta till lunch de senaste dagarna och har dessutom satsat på att äta mer frukt. Nyss var jag på konsum och handlade blodgrape på extrapris. Jag har kommit på att fruktdisken på Konsum är som ett litet smörgåsbord av läckerheter! Det finns så mycket smaskigt och jag vill bara äta allt hela tiden. Att vänja sig vid en ny kosthållning är bara en fråga om vana och att man börjar med ett nytt tankemönster, typ hjärntvätta sig själv. Jag kan nog i ärlighetens namn säga att jag skulle föredra en avocado eller en papaya före en skål med geléhallon. Dessutom ska jag börja äta mer nötter, och kanske sedan gå över till frön. Frön är bra minsann. Problemet är att de goda nötterna man köper oftast är saltade, och salt är ju som vi alla vet, inte särskilt bra för Sverige.

Kanske jag skulle göra en trevlig fruktsallad till helgen! Ja, det var en bra idé. En banan, ett äpple, blodgrape och kanske ett päron är det enda som behövs. Sen kan man servera med lite matlagningsyoghurt.

Fast jag är jäkligt sugen på chips. Men det får det inte bli, hellre popcorn, fast det har dåligt GI, nåja man kan inte få allt.

Och på lördag ska jag äta tefrukost. Det brukar jag göra ibland på helgen. Då kokar jag te i min fina tekanna och rostar två lingongrova på vilka jag placerar kalkon och salladsblad och en tomat eller en bit paprika uppanpå det. Fast bara en gång i veckan får det bli det. Gröten får man inte svika! Och vitt bröd har jag helt gått ifrån. Det är ju vidrigt egentligen, smakar konstgjort på nåt sätt. Fattar inte vad jag hade emot grovt bröd förr i tiden.

tisdag, december 12, 2006

Stress och press i juletid

I söndags hände något konstigt. Jag kände mig alldeles konstigt stressad på något sätt. Det fanns egentligen inte någon anledning till att vara stressad eftersom detta var min första lediga helg på rätt länge. Det var som om jag inte kunde sitta still, och jag kände mig nervös på ett sätt som är svårt att förklara. Nervositeten gick inte bort oavsett vad jag gjorde. Kanske berodde det på anspänning inför den nya kursen som startade i måndags, eller bara ren allmän julstress. Intressant var det iallafall.

Sen tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt men när jag väl gjorde det så kunde jag bara inte sova. Hela min kropp var i uppror. Jag lade mig typ kl 22 men tror inte jag somnade förrän kanske vid 23.50.

Nåja, nu är det lite bättre fast min kropp lider lite i sviterna av denna stressattack som jag fick på söndagen. Är ganska trött på kvällarna och försöker ta det lugnt. Den här veckan är dessutom så pass fullpackat att det inte blir något andrum någonstans. Borde kanske 'ta ledigt' någon dag, kanske på fredag. Det känns som om det är rätt mycket att fixa också innan julen. Har julklappar kvar att handla.

Uppropet i måndags ägde rum på Wallenbergs konferenscentrum på Medicinareberget. Det var väldigt lyxigt för de bjöd på smörgåsar och kaffe/te/juice. Och en frukt också tror jag.

Imorrn ska vi iväg till Östra Sjukhuset för en trevlig heldag. Eller Öststat-Sjukhuset som jag gärna kallar det.

Och jag fick en extravecka med lov tack vare att jag hamnade i rätt grupp! Jag kommer att vara ledig veckan efter nyår och börjar således det nya året den 8/1 på Infektionskliniken på Uddevalla Sjukhus. Eller lov och lov, jag lär väl läsa in lite under den veckan, men då kan jag ju bo på Hotell Viktkastargatan under tiden! I'm so bad, I know!

Dags att sova!

söndag, december 10, 2006

Snart är det jul!

Idag tog jag åter en av mina berömda söndagspromenader bort till Backaplan för att uträtta några juletidsärenden. Medan jag spatserade i vårsolen (jag vägrar kalla det vintersol för det här är inte vinter), så insåg jag att min omedelbara omgivning bjuder på ganska ogästvänliga promenadstråk. Jag brukar gå bort mot kvilletorget och därifrån liksom runt Backa teater till Backaplan. På Kvilletorget luktade det kiss eller om det kanske var spya. Jag fattar inte riktigt hur det gick till, alltså hur får man ett helt torg att stinka?!? Sen satt det en massa fyllon på några bänkar mitt på torget. Klockan var då 10.45. De har säkert suttit där hela natten och partat järnet.

Sen kom jag på att omgivningen runt Backaplan inte alls verkar gjort för fotgängare. Att ta sig t.ex. från McDonalds till Coop Forum så måste man passera flertalet bilvägar och parkeringsplatser. Jag tänkte gå bort till SIBA också men sket i det eftersom man är tvungen att passera igenom hela parkeringsplatsen och sedan gå över flera vägar. Det är som i USA, man måste ha bil för att kunna ta sig fram.

Den här helgen har varit intressant för det har varit min första riktiga lediga helg på ett bra tag. Det kändes lite underligt faktiskt. Så vad gör man egentligen när man är ledig?! Ändå har helgen passerat väldigt fort, jag har lagat mat och fixat lite. Hur har jag tid att inte vara ledig på helgerna egentligen?

Nåja, det har jag inte tid att fundera över. Imorgon börjar en ny intressant kurs i infektion. Det känns lite konstigt, för tydligen är det två veckor kvar till jul. Sen har jag fått en ny intressant känsla. Det känns ungefär som om jag jobbar. I jul kommer jag, om det vill sig illa att bara få tre lovdagar, på onsdagen, torsdagen och fredagen under julveckan. De andra dagarna får man ju gratis. På ett sätt känns det ganska bra, att det blir mer som ett jobb. På ett annat sätt känns det rätt stressande eftersom jag måste hinna läsa in en massa kunskap utöver detta. Det kommer att bli skoj att se hur det blir med de kliniska kurserna, om det kommer att innebära mer eller mindre fritid. Tyvärr tror jag att det bara kommer bli mer och mer intensivt.

Nu får ni inte bli arga på mig, men jag handlade kassler i fredags igen. Och ja, det blev en av mina klassiska kasslergrytor. Jag var lite tveksam till om det skulle räcka till 12 matlådor som det gör i vanliga fall, men det gjorde det visst det. Så 12 färska matlådor med kasslergryta har producerats i mitt fina kök.

Nåja, snart är det jul, då får det bli lite annan mat! Jag har en dröm att få äta ett riktigt julbord ute på nån fin restaurang. Med löjrom och hela baletten. Det är nog det första jag ska göra när jag får ett jobb. Eller nej, jag ska nog köpa en bil först. En Polo!

Kollar just nu på Chelsea – Arsenal på en internetstream. Det ser ju inte sådär lysande ut för Arsenal. Chelsea har många farliga chanser. Men bara de lyckas hålla 0-0 så är jag nöjd!

fredag, december 08, 2006

Sjukhus är deprimerande


Idag var det examination ute på Östra och det klarade jag galant givetvis. Eftersom detta var mitt första riktiga besök på sjukhuset på en riktig avdelning så måste jag säga att det där sjukhuset är det mest deprimerande sjukhus som man kan hitta...

Det var långa öde korridorer med isande sjukhusbelysning, hemsk knallblå färg utanpå och inuti (!) hissarna, en nedgången kafeteria vid huvudingången etc. En grej som också är ganska tragiskt med det där sjukhuset är att det var nästan öde! Vart håller allt folk hus egentligen? Eller inte direkt öde, men det var mycket färre människor än på Sahlgrenska där jag var förra veckan. Kanske kan det bero på att det var så stort så det svalde en massa folk som bara försvann i tomheten. Hehe... Det ironiska är att psykiatrin ligger ute på Östra. Personligen skulle min självmordsvilja öka om jag som psyksjuk blev remitterad ut till den där rishögen till byggnad.


Varför måste alla sjukhus se så deprimerande ut egentligen? Jag tror jag har en lösning på den frågan. Anledni
ngen är att de flesta sjukhus byggdes under den stora rivningseran under 60- och 70-talen. Inte riktigt säker på varför, men kanske för att man då byggde ut sjukvården och välfärden rätt mycket rent allmänt. Det absolut fulaste sjukhuset som finns att beskåda måste ändå vara Huddinge sjukhus i Stockholm. Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva det, men det ser ut ungefär som någon ställde dit en stor grå betongklump och sedan borrade små gluggar i den. Kolla själva:



Snyggt va? Pris borde delas ut till arkitektsnillet som ritat skiten.

Västerås sjukhus ser också förjävligt ut. Alltså hur tänkte arkitekterna förr i tiden? Var de bara störda eller dumma? Tyckte de på allvar att detta var snyggt?
















Så många frågor, så få svar...

torsdag, december 07, 2006

Jag ska bli mer hälsosam!


Jag brukar titta på ett program som går klockan 18.25 på TV3, och det heter "Du är vad du äter". Programmet går ut på att man får träffa några engelska idioter som äter helt uppåt väggarna bisarra måltider. Oftast käkar de typ tre stekta ägg med bacon till frukost, 15 vita formbröd med kött på till lunch och till kvällen en indisk fet curry med chips och några pints på det. Frukt och grönsaker har de inte sett till på långa vägar. Så kommer då matgurun nummer ett Gillian McKeith som är en näringsexpert och hälsomedveten hårding. Hon får puckona att inse att det de äter verkligen skadar dem själva och får dem att bli ohälsosamma fetton.

Det roliga börjar sen. Gillian ska få deltagarna att börja äta hälsosamt, och det gör hon oftast genom en sorts chockterapi. Det blir mungobönssallad direkt, en massa frukt, selleri- och grönsaksjuice till frukost och diverse fullkornsprodukter hitan ditan. Det börjar oftast med att de är skeptiska till den nya dieten, men sen efter att de smakar och testar och försöker så brukar det gå för sig. Sedan går de ner 20 kilo i vikt på några veckor och blir allmänt lyckligare och mår bättre.

Det här programmet har faktiskt börjat påverka mig i mitt kostval. Jag har länge känt en viss oro över att jag kanske inte äter så mycket frukt och grönt som jag behöver. Dessutom har jag ätit alldeles för mycket raffinerade produkter, alltså vitt ris och vit pasta, bröd etc. Så nu har jag gått över till att enbart köpa fullkornspasta. Det är kanske inte lika gott till en början, men jag har insett att allt går att vänja sig vid bara man ger det lite tid. Fullkornsbulgur är också en goding.

Jag har tänkt att bli upp mot hundra år gammal faktiskt. Det är min plan för mitt liv, och det tror jag att jag kommer kunna uppnå genom att modifiera kosten. En balanserad kost med mycket fibrer, frukt och grönt är t.ex. den främsta garanten för att undvika tjocktarms- och magsäckscancer.

Jag ska ha som mål att försöka äta minst två frukter varje dag, och absolut grönsaker till varje måltid. Jag kör ganska mycket med tomater och imorrn ska jag göra en pastasallad med isbergssallad, fullkornssallad, grillad kyckling och röd paprika. Jag ska också försöka att testa lite nya frukter. Jag har insett att det nog inte behöver bli så dyrt. Frukter har jag också märkt att de mättar bra och dämpar sötsuget mycket bättre.

Och just nu är det clementintider så det har jag börjat köpa. Mycket gott och C-vitaminpackat till tusen.

Sen ska jag sluta helt att dricka läsk. Jag dricker nästan aldrig läsk överhuvudtaget, men nu är det musttid men det blir nog inte så mycket av det. Jag tycker man märker när man dricker läsk att det inte känns bra på nåt sätt. Sött slisk som attackerar tänderna direkt. Jag kör stenhårt på mineralvatten. Gott och mycket nyttigare.

Jag funderar också på att helt sluta med godis, och enbart äta choklad med kakaohalt högre än 70%. Det är faktiskt godare med mörk choklad jämfört med mjölkchoklad från Marabou. Tänkte på det nu i veckan när jag köpte lite Marabou. När man vant sig med 'riktig' choklad så blir man omställd liksom.

Mina frukostar är redan magnifika. Jag äter en rejäl jäkla portion med havregrynsgröt. Fibrer och gott så det räcker och blir över. Funderar dock på att lägga till en en frukt eller någon form av fruktjuice på det. Alltså en juice med mycket låg sockerhalt dvs. Sylt går fetbort. Bara en massa socker. Som att be om att få diabetes!

Nåja. Jag kommer hålla er underrättade om hur det går med mitt nya hälsosamma leverne!

tisdag, december 05, 2006

Gast på spårvagnen

Ett stort tack till gubben på spårvagnen som sa åt de dryga fjortisarna att "sluta med gapandet", när de satt och skrek/sjöng. Det är civilkurage på hög nivå! Mer sånt tack!

Nu har jag tittat lite på kurslitteraturen vi ska ha till nästa kurs. Den kostar 1 600 kr sammanlagt. Det blir en fin julklapp till mig själv! Nånting säger mig att jag kommer övertrassera min budget med en rejäl slant i december.

Det gick inte att skydda sig från regnet idag. Förutom att regndropparna föll rakt ner från himlen så lyckades de också flyga vertikalt så att de tog sig in under alla regnskydd. Och Elin har snott mitt paraply. Jag får springa minsann!

Ikväll blir det fiskpinnar och ugns-pommes frites. Och en fräsch tomatsallad till. Man behöver mycket av det gröna och röda annars får man cancer och dör.

Over and out.

måndag, december 04, 2006

Duggan avklarad

Idag kom resultatet upp på duggan som skrevs förra torsdagen. Detta blev en historisk händelse av två anledningar. Den första är att de lyckades rätta en tenta/dugga på endast tre dagar! I och för sig var det en ganska liten dugga, där maxpoängen var 38, men ändå! Helt otroligt. Som jämförelse så tog patologitentan tre veckor att rätta! Den andra historiska händelsen var att alla 85 studenter klarade sig (!). Det har jag nog aldrig nånsin varit med om. Fast, jag har förvisso hört talas om att vår klass är ganska exeptionellt bra. Eller så säger det bara det.

Jag hade 34,5/38p och var i och med det 12:e bästa. Fast mitt mål är alltid att vara bättre än min klasskamrat Björn. Det har nämligen aldrig hänt på någon tenta under de här 2,5 åren så jag tycker att det nog är dags snart. Ska höra imorrn vad han hade.

På fredag är det dags för min examination. Jag kommer att få utföra den på Östra sjukhuset klockan 9.15. Håll tummarna för mig. Tror nog det kommer gå bra. Det enda som oroar mig lite är själva journalskrivandet. Jag har lite svårt att komma ihåg allt patienten säger.

Lyssnar för tillfället på julmusik komponerad av Diana Krall. Det är en mycket bra skiva som rekommenderas varmt. Kanske kommer jag att försöka mig på hennes vanliga musik dessutom. Hon är för övrigt gift med Elvis Costello, om nån är intresserad.

Ikväll blir det en bit grillad kyckling från igår, med lite fullkornspasta och en fräsch tomatsallad (skivad tomat). Sedan ska jag nog ta en av mina lussebullar till efterrätt!

söndag, december 03, 2006

Intensiv Helg: Stockholm calling

I torsdags var det dugga. Det gick ok, förhoppningsvis har jag klarat den. Sedan tog jag en liten svängom hem till Västerås på kvällen där och på fredagen så åkte jag och mor till Stockholm. Det första som hände var att det på tåget till Stockholm kom in ungefär 30 ungjävlar i 12-årsåldern och satte sig. Varför har man alltid sån tur? Sen drog jag slutsatsen att de som är unga idag är en helt annan generation. Alla hade asavancerade mobiltelefoner, och under hela resan roade de sig med att ta bilder på varandra varpå någon ibland skrek: "nej, de där får du ta bort", på bräkig västmanländska.

I Stockholm gick vi till Vetekatten och fikade. Där såg vi vår första kändis Mats Svegfors. Gammal chefredaktör för SvD är han, och tillika landshövding i mitt gamla hemlän.

Kändis 2 tror jag att jag såg på Åhléns. Jag tror att det kan ha varit dramatenskådisen Julia Dufvenius, men jag är inte säker. Men det är roligare om det verkligen var hon så vi säger att det var det.

Jag hade tänkt hitta en massa trevliga julklappar, men det gick inte så bra. Jag fick istället nöja mig med att köpa två kläder. En fin cardigans på Åhléns och en skjorta från NK som förpackades i smörpapper.

Vi försökte äta lunch på Bistro Birger Jarl, men där krävdes det minsann bordsbokning. Har väl aldrig hört på maken... Det blev tillslut fish and chips på en pub. Jag har faktiskt längtat efter att äta fish and chips på riktigt och har aldrig fått tummen ur och gjort det sen jag var i London senast.

På väg till restaurangen såg jag kändis nummer 3. Wille Crafoord gick och samtalade med vän och hund.

En annan grej som jag tänkt på med Stockholm om man jämför med Göteborg så är det att alla människor är så vackra. Alla är verkligen så uppiffade och uppklädda. De får en själv att se ut som skit. Jag misstänker att det beror på att det finns fler brats och yuppisar i den där stan. Apropå det så var vi inne på den nyöppnade Hermès-butiken i NK. Jag var lite sugen på en skjorta för 2 895 kr men sen kom jag på att det motsvarar en månadshyra så då ångrade jag mig. Det är också roligt att gå i såna där lyxbutiker och titta på folket som verkligen handlar där på allvar! Det är på gränsen till löjeväckande...

Kändis 4 såg min mor på vägen till restaurangen. Det var skådisen Rafael Edholm som kom springande som en stungen gris.

Justja, sen såg jag en svart man, somalier som greps av 10 Securitasvakter i en bank vid Sergels Torg.

Sen drack jag en Macchiato latte. Det var lite för mycket latte för mig men det var ok.

Idag har jag bakat lussebullar. Det är asjobbigt att baka ju! Och sen har jag insett att jag har spenderat typ 10 timmar sammanlagt på att åka tåg de senaste tre dagarna så det är skönt att ha en dag där man inte gör nånting. Ska nog fika en bulle snart och prova om de blev goda.

Sammanfattningsvis kan jag säga att helgen har varit händelserik och trevlig på alla sätt och vis. Skönt med lite luft i schemat inför de stundande tre veckorna av höstterminen 2006 som kommer bli mycket intensiva. Stockholm är en trevlig stad med en hektisk puls och stort utbud av allt. Den har tagit en speciell plats i mitt hjärta och jag hoppas kunna återvända snart. Närmaste hålltiden för norrlandsresa är den 26 december då jag återgår till Västerås för en veckas "jullov". Jag har inte ännu bestämt om jag ska spendera nyårsafton i Västerås. Om det blir så att jag börjar den 2 januari så gör jag nog förmodligen inte det. Men den som lever får se.